• Tijd voor een pauze …

  Sinds maart 2019 maak ik -op vakanties en ziekte na- wekelijks mijn radioshow Thomas in de bocht. Dat heb ik altijd met veel plezier gedaan, tot een paar weken geleden. Het begon toen een verplichting te voelen ipv een leuke hobby. Door COVID-19 zijn we allemaal meer aan huis gebonden, we maken minder mee en is er domweg minder te vertellen. De inspiratie is op.

  Daarom dat ik in de radioshow van 24 november heb aangekondigd een maand pauze te nemen. Ik ben niet van plan om definitief met mijn programma te stoppen en ondertussen zal Novira nonstop vrolijk door blijven draaien. Misschien dat ik eind december nog show ga maken als terugblik op 2020.

  Tot na de pauze …

 • Uitzending van 8 en 15 september

  Door samenloop van omstandigheden komen de uitzendingen van Thomas in de bocht van dinsdag 8 en 15 september te vervallen.

 • Vroeg ’t nest in …

  In verband met een stevige verkoudheid duikt Thomas op 7 januari vroeg het bed in. De geplande uitzending komt daarmee te vervallen. De eerst volgende uitzending is op dinsdag 14 januari.

 • Terugblik op 2019

  Het jaar zit er bijna weer op. In de laatste aflevering van Thomas in de bocht van 2019 blikken we terug op het afgelopen jaar. Welk liedjes vielen het meeste op, welke artiesten zijn dit jaar overleden en natuurlijk is er ook een speciale Plaat en zijn verhaal in het teken van nieuw jaar.

  De laatste Thomas in de bocht van 2019 is -zoals gebruikelijk- tussen 20.00 en 21.00 uur op Novira.

 • Novira tijdens de feestdagen

  Tijdens de feestdagen heeft Novira een aangepaste programmering.

  Op kerstavond 24 december kun je om 20.00 uur luisteren naar de kerstspecial van De Plaat en zijn Verhaal, van Bart van Leeuwen. Bart vertelt je het verhaal achter vier mooie kerstplaten. Kun jij ze allemaal raden?

  Op eerste en tweede kerstdag hoor tussen 9.00 uur en 20.00 uur elk uur één van de leukste en beste kerstplaten. Dus geen Wham!, Chris Rea en vooral geen Mariah Carey. Dat is de Novira kerstmuziek garantie! Ideaal voor iedereen die geen overdosis aan kapot gedraaide kerstmuziek kan verdragen.