FAQ

Hoe kan ik naar Novira luisteren?
Klik op Luister mee om via de website te luisteren. Ook kun je naar Novira luisteren via een groot aantal verschillende mediaplayers, zoals iTunes.

Als je zelf handmatig de links wil toevoegen, dan kun je onderstaande links gebruiken:

http://stream.novira.nl:8000/mp3 (MP3 128kbs)
http://stream.novira.nl:8000/aac (AAC+ 64kbs)

De laatste is zeer handig voor mobiel luisteren!

Zenderlijsten
Novira is te vinden in de volgende zenderlijnsten:

Internetradio’s
Internetradio’s werken met een zenderlijst. Novira staat al in veel lijsten. Heb je een internet radio waar we niet in de tunerlijst staan, geef het aan ons door. Vergeet niet het merk/fabrikant en model van je radio te vermelden.

Muziekrechten
Voor het uitzenden van muziek is Novira aangesloten bij:

  • Buma/Stemra: SW18n.255
  • Sena: SW1028.28


Privacy
Novira verzamelt automatisch bepaalde gegevens, zoals je IP-adres, wanneer je de website bezoekt of gebruik maakt van onze app’s. Dit is nodig voor de werking van de website en apps’. De door Novira verzamelde gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Novira maakt gebruik van diensten van externe partijen, zoals OneSignal. Daarnaast worden er ook door onze hosting provider en jouw provider informatie verzameld over je bezoek aan onze website en gebruik van onze app’s. Wij wijzen er met klem op dat wij als eigenaar van Novira niet op de hoogte zijn van de informatie die verzameld worden door deze externe partijen.