Uitvallende verbinding

Eén van onze leveranciers heeft op dit moment last van een storing. Hierdoor wordt regelmatig de verbinding met onze uitzendserver verbroken. De leverancier voert spoedonderhoud uit om het probleem te verhelpen. Er is nog niet bekend hoe lang dit gaat duren.

— Update 21:10 uur —

De leverancier heeft de storing afgemeld.

De plaat en zijn verhaal special

Op dinsdag 29 oktober zend Novira een special uit van De plaat en zijn verhaal, de beroemde rubriek van Bart van Leeuwen. Vanaf 20.00 uur hoor je 5x nog niet eerder uitgezonden verhalen of speciale verhalen die de moeite van het herhalen waard zijn, aangevuld met Novira’s eigen unieke muziekmix.

Op dinsdag 5 november is er weer een reguliere uitzending van Thomas in de bocht.

Geen Thomas in de bocht op 17 september

Anders dan in de programmabladen staat aangekondigd is er op 17 september géén uitzending van Thomas in de Bocht. Door drukte, verjaardagen en andere verplichtingen lukt het niet om de uitzending op 17 september door te laten gaan. De eerst volgende uitzending is op 24 september a.s..

Geniet van de zomer … met Novira!

Het is zomer en de mussen vallen van het dak! Tijd om er op uit te trekken. Met onze nieuwe App kun je Novira overal mee naar toe nemen. Zo kun je ook op vakantie of op een terras toch van onze unieke muziekmix blijven genieten.

Je kunt de app downloaden in de Apple App Store of Google Play Store. Fijne vakantie!

Klaar voor de toekomst

Vandaag hebben we een nieuwe server in gebruik genomen. Deze nieuwe server heeft een aantal voordelen. Niet alleen kunnen we meer gelijktijdige luisteraars aan, de nieuwe server ondersteund ook IPv6. De huidige IP-standaard (IPv4) heeft een tekort aan adressen en het moment dat deze “op” zijn komt steeds dichterbij. Nieuwe verbindingen krijgen dan alleen nog een IPv6 adres en zonder aanpassingen kun je dan alleen sites bezoeken die IPv6 ondersteunen. Novira is daar nu één van! Zo kun je ook in de toekomst van Novira blijven genieten.

Door het vervangen van de server kan het zijn dat je Novira nu niet kunt beluisteren. Herstart dan je PC, tablet of telefoon. De verwijzingen naar de oude server worden dan vervangen voor de nieuwe server.

Zet Novira in je agenda!

Wil je geen live uitzending missen? Zet Novira dan in je agenda. Het is kinderlijk simpel. De geplande live uitzendingen verschijnen in je agenda en nieuwe uitzendingen worden automatisch toegevoegd. Zo ben je altijd op de hoogte wanneer de volgende uitzending start!

Ga in het menu naar Agenda, klik op Abonneer en kies dan voor de agenda die je gebruikt. Kijk hier voor meer informatie.

Blijf op de hoogte met Telegram

Novira heeft nu een eigen kanaal op Telegram! Abonneer je op @noviranieuws en krijg automatisch een push melding als er nieuws is. Ga naar t.me/noviranieuws en meld je aan!

Nog geen Telegram? Installeer de app op je mobiele telefoon en maak een (gratis) account aan. Daarna kun je je abonneren op ons kanaal.

Nu ook op je mobiel!

Je kunt nu ook eenvoudig op je mobiel luisteren naar Novira! Hoe het precies werkt leg ik je met een instructievideo uit op deze pagina. Zo kun je overal naar Novira luisteren, de laatste platen terug zien en contact opnemen met de studio. En het mooiste van alles: je maakt gebruik van onze mobiele stream dus het gaat nog spaarzaam ook met je databundel!

Nieuwe muziek

Het zou tijd worden. Al verschillende keren heb ik aangekondigd “nieuwe” muziek toe te voegen maar vandaag heb ik eindelijk daad bij het woord gevoegd. Nieuw is natuurlijk erg betrekkelijk, want sommige muziek is al 20 jaar oud.

De nieuwe muziek is o.a. van Lady Gaga, Queen, Capella, Racoon, Gerard Joling, CB Milton, Avicii, DJ Bobo, Army of Lovers, Nielson, LP, OMD, Barabara Streisand en Donna Summer. Kortom, een bonte verzameling muziek.

Mis jij nog hits in de muziekmix? Laat het mij weten!

Netwerk onderhoud

Op vrijdag 22 maart vindt er onderhoud plaats aan ons netwerk. Als gevolg hiervan zal Novira tot ca. 12:00 uur op sommige momenten niet te beluisteren zijn.